Over Ivo

IVO SPILDOOREN, AANGENAAM!

 

Gestart bij de fiscus maakte Ivo na 4 jaar de bewuste overstap naar dienstverlening voor de KMO. Dit doet hij ondertussen sinds 1996.

Dit betekent meer dan 25 jaar doorgedreven kennisopbouw en ervaring.  Deze ervaring behelst het brede gamma van zowel eenmanszaken, eenhoofdige vennootschappen als groeiende (familiale) KMO’s. Hierdoor kan Ivo een analyse maken en een bedrijf advies geven dat bedrijfseconomisch en juridisch onderbouwd is, en dat vertrekt vanuit de situatie van de klant. Door zijn uitgebreid netwerk kan hij ook beroep doen op andere specialisten, die oplossingen kunnen aanreiken in de gevallen waarbij hij zijn kennis te beperkt acht.

Het is evenzeer vanuit deze realiteit dat hij ervaren heeft dat vele bedrijfsleiders een geringe bedrijfseconomische kennis bezitten. Vaak staat de schroom om dit toe te geven in de weg van een beter begrip van hetgeen boekhouder of bankier de ondernemer probeert te duiden. 
Kennisoverdracht staat dan ook bovenaan zijn agenda. Ivo wil met zijn bijdrage ondernemers naar een hoger niveau brengen. Hij wil hen minstens een aantal basisprincipes bijbrengen waardoor ze nog beter grip kunnen krijgen op hun bedrijf en de omgeving waarin de ondernemer zich bevindt. In elke opdracht is het zijn bedoeling om zichzelf overbodig te maken, zodat de ondernemer zelfstandig kan groeien.