Getuigenissen

DAVE DE BRUYCKER
Een echte aanrader. (y) Je krijgt onmiddellijk bruikbare tips. Dan nog eens op een boeiende manier uitgelegd, wat bij deze materie niet altijd het geval is.
CAROLINE VAN DER STEEN
Na deze opleiding begreep ik eindelijk waar mijn boekhouder het over had! Inderdaad een aanrader!
Delphine Desmet
Naar aanleiding van de overname van het bedrijf van mijn vader wou ik toch even Ivo over de vloer om zeker te zijn dat ik mijn cijfers goed kon begrijpen. Ik heb altijd ergens het gevoel dat ik het toch niet helemaal onder controle heb. Ivo kwam een eerste keer langs met veel info, ik mocht daarna info aanleveren. Ivo wachtte geduldig, zat achter mijn veren en toen was de afspraak er om de cijfers te overlopen. Met een klein hartje ontving ik Ivo. Ivo legde het duidelijk uit, ging in detail in op mijn cijfers en vroeg mij om antwoorden. Achteraf blijkt het verhelderend en motiverend om met de cijfers aan de slag te gaan dankzij Ivo met een aantal interessante tips. Bedankt!
Jarno De Smet
Ivo was gastspreker tijdens mijn Platinum Coaching Group. Ivo deed dit met passie en overgave. Hij slaagde er in om een "saai" onderwerp boeiend en vlot te brengen. Tijdens zijn opleiding leer je essentiƫle zaken om jouw cijfers beter te begrijpen. Je leert hoe je jouw cijfers moet interpreteren om zo noodzakelijke beslissingen te nemen binnen jouw onderneming. De training van Ivo is een must voor elke ondernemer! Zelf heb ik de opleiding al 3 keer gevolgd en telkens leer ik nieuwe zaken bij.

Uw cijfers op een verstaanbare manier uitgelegd, iets voor u?

Contacteer me   bekijk opleidingen